Margarete Himmler

Hitlerin seksuaalisuudesta on puhuttu ja kirjoitettu paljon turhaa, koska vyön alle lyöminen on tärkeä osa henkilön mustamaalaamista. Ei haittaa, vaikkei se johtaisi mihinkään ja yleisö kyllästyisi ja lähtisi pois.

Myös natsien suhde LGBT-kansaan on käsitetty väärin, sillä heidän mielestään oli täysin hyväksyttävää olla T. Mitään vainoja ei ollut, vaikka saksalaiset olivat edelläkävijöitä sukupuolenvaihdosleikkauksissa. Riitti kun hoiti paperityöt kunnolla, niin sai olla toista sukupuolta, ja jos ei muistanut hoitaa niitä, niin sitten huomautettiin, että ne pitäisi hoitaa. Kutsuntoihin joutuneelle transnaiselle vain kerrottiin, mikä lomake hänen pitäisi käydä täyttämässä, jotta vastaavaa tilannetta ei enää syntyisi.

Tiedot leikkauksista katosivat samalla kun SA-joukot polttivat seksuaalirikollisien tiedot ilmeisesti imagosyistä, sillä sen jäsenillä oli ollut runsaasti ollut senkin alan toimintaa ja se oli politiikassa kohtuullisen paha rasite.

1933-may-10-berlin-book-burning

Kuitenkin sen aikainen sukupuolen vaihtaminen oli kömpelöä. Plastiikkakirurgia ei ollut järin kehittynyttä eikä hormonihoitoja ollut ollenkaan, joten transnaisen parta kasvoi kuten ennenkin ja ääni oli möreä.

Jotta Hitler saataisiin vedettyä tähän mukaan, voidaan käyttää Eva Braunia esimerkkinä syntyperäisestä naisesta. Hänen olemuksensa oli estrogeenia tihkuva eli pehmoinen, ja ruumiinrakenne oli sitä, mitä aidolta naiselta voi odottaakin.

eva1

 

Huomiota kannattaa kiinnittää myös käsiin, sillä hormonitoiminta vaikuttaa niiden kehittymiseen. Naisella etusormi kasvaa pitemmäksi kuin nimetön ja käsien yleisilmettä voi luonnehtia naiselliseksi.

eva2

 

Margareta Himmler taas näyttää olleen maskuliinisempi kuin miehensä Heinrich. Kasvonpiirteet eivät olleet järin naiselliset, pehmoisuus puuttui ja kädet olivat selvästi miehekkäät. Nimettömän kasvaminen etusormea pitemmäksi johtuu testosteronista, joten on ilmeistä, että hänellä oli miehen eturauhanen.

nintchdbpict000065777380-e1470178905892

Margaretesta löytyy hyvin vähän kuvia ja niissä kaikissa hän piilottelee vartaloaan. Säkkimäinen mekko vaikuttaa olleen mieluisa vaatekappale. Tästä syystä ei päästä katsomaan, oliko hänellä synnyttämiseen tarkoitettu lantio, mutta kaikki se, mikä näkyy, on kovin maskuliinista.

miss_october_1935_by_clrntrox-d374pk1

Hänellä ei myöskään vaikuta olleen taipumuksia naiselliseen viehkeyteen, sillä poseeraaminen oli jotain aivan muuta kuin syntyperäisillä naisilla. Kaikista kuvista häntä ei edes tunnistaisi naiseksi, jollei tietäisi hänen olleen sitä.

Heinrich Himmler oli sitä, mitä sanotaan kauniisti persoonalliseksi. Aikalaiset muistelevat hänen olleen uuvuttavan huono seuranpitäjä, joka puhui omiaan huomaamatta ollenkaan, että muita ei olisi kiinnostanut kuunnella, ja SS-joukkojen johtajaksi hän pääsi siitä syystä, ettei tehtävä kelvannut kenellekään muulle, koska vaikutti siltä, että ne lakkautettaisiin kohta. Ne kutistuivat ja Hitler oli hyvää pataa kasvusuhdanteessa olevien SA-joukkojen kanssa.

SS-joukkojen johtajana hän joutui kuuntelemaan paljon vittuilua muilta natsijohtajilta, ja mahdollisesti tästä syystä hän tiedusteli Neuvostoliiton suurlähetystöstä mahdollisuuksia lähteä siirtolaiseksi. Kun siitä ei tullut mitään, hän löysi juutalaisen naisen, jonka avulla hän olisi voinut päästä parempiin piireihin, mutta siinä vaiheessa SS-joukoista alkoi kehittyä merkittävä tekijä, joten hän muutti suunnitelmiaan ja pani myöhemmin Gestapon tappamaan juutalaisen naisensa seuraavan miesystävän.

Natsijohtajien yksityiselämästä on vaikea saada tarkkoja tietoja siksi, että oli vaarallista olla entinen tuttava. Hitlerin entisistä naisystävistä kaksi teki itsemurhan ja kaksi yritti sitä, mikä on toimivampi lähestymistapa kuin kaikkien tappaminen, joka kostettaisiin levittelemällä kiusallisia tietoja. Kun ei tapeta kuin ne, joita ei muuten saada vaikenemaan, muut ovat peloissaan ja pitävät matalaa profiilia.

Uhka ei kadonnut vallan vaihduttua, sillä jopa osa niistä, jotka ovat vastustavinaan natseja, pyrkivät oikeastaan luomaan näiden ympärille kulttia, joka tekisi näistä kuolemattomia hahmoja. Hitler muka pääsi pakoon, vaikka todisteita sen puolesta, ettei päässyt, on täytynyt lakaista maton alle paljon, ja hänellä varmasti oli pommi-iskun jäljiltä sellainen tinnitus, että moni on tappanut itsensä paljon vähemmästäkin, sillä olemalla samassa huoneessa räjähtävän pommin kanssa pääsee kuulostaan eroon melko täydellisesti.

Lääkärit tekivät hänestä kokaiinilla toimivan zombien, joten on vaikea kuvitella, että hän olisi edes voinut elää vanhaksi jossain muualla.

Pakosuunnitelma toki olemassa ja Hitlerin henkilökohtainen lentokone on espanjassa todisteena siitä, että jotkut käyttivät suunnitelmaa hyväkseen, mutta hän tappoi kyllä itsensä ja neuvostoliittolaiset hävittivät hänen jäänteensä varmistuttuaan siitä, että ne todella olivat hänen. Mitään tarvetta etsiä häntä ulkomailta näillä ei ollut.

Marga_HH_Gudrun_Dixi

Myös Himmlerin ympärille yritetään luoda kulttia ja hänet esitellään mielellään jotenkin ulkopuolisena, vaikka hän oli vastuussa rikoksista ihmisyyttä vastaan enemmän kuin muut natsijohtajat, koska ne kuuluivat hänen tehtäviinsä ja muilla oli yllin kyllin muuta tekemistä. Ehkä muut eivät edes huomanneet, että hän jätti rotuhygieniaohjelmaan aukon vaimoaan varten, sillä natsijohtajat olivat kovia käyttämään huumeita, tai ehkä se oli muiden mielestä vain hauskaa, koska kulissien takana naureskeltiin usein sille, että kansa näytti ottavan todesta kaiken, mitä sille puhuttiin.

Tämä selittää sen, ettei Margareten miehistä olemusta olla huomaavinaankaan ollenkaan vaan huomio keskitetään mieluummin vaikka Hitlerin kiveksien lukumäärään, mikä sitten luo sellaisen vaikutelman, etteivät tutkijat ole onnistuneet löytämään mitään parempaa ihmeteltävää tästä aihepiiristä.

Sama PDF-tiedostona.

Marga Himmler

Mainokset
This entry was posted in Yleinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s